Pagina's

Bombay Challenge

In maart gaat de Bombay Challenge van start. Een unieke, zeer uitdagende rally van 2,000 km die in twaalf dagen tijd met een rickshaw over de ongebaande wegen van India wordt afgelegd, zonder dat vooraf slaapplaatsen zijn geregeld en een rijdende tuktuk van begin tot eind is verzekerd. De opbrengst, met een minimum van 2000 euro per tuk tuk, gaat naar verschillende projecten van Cordaid Kinderstem in India.

Wij, Marjolein Scharten, Michiel de Gijt, Dorine Pauw en Eliane Scharten, samen Team Boom Shak a Lak, gaan aan dit spannende avontuur meedoen. Op dit blog kunnen jullie onze avonturen volgen tijdens onze reis en meer informatie vinden over de rit. Uiteraard is sponsoring meer dan welkom! Klik hier voor meer informatie over hoe en wat.

Thursday, March 11, 2010

Ontspannen in Goa

(Door wat problemen met de andere site hebben we 'm over gezet...)
Na twee lange dagen rijden door de bergen met palmen, sawahs, rivieren en uiteraard vele Indiers, zijn we aangekomen in Goa. Puur ontpannen! Massages, lekker eten, zwemmen en in de zon liggen zijn een welkome afwisseling na de dagen in de tuk tuk. Tot nu toe hebben we ruim 900km gereden zonder al te grote problemen.De interesse is groot! Veel Indiers komen onderweg naast ons rijden om te vragen waar we heen gaan of direct een grote glimlach te geven en een duim op te steken.

Voor wat foto's van de challenge, kijk op http://www.flickr.com/photos/blooom/sets/72157623446465373Tot de volgende update!

liefs boomshakalak

1 comment:

  1. Shakalakkers,

    Wat zijn jullie al ver! Raken jullie nooit de weg kwijt?

    Had graag in de 3e tuk tuk gezeten, maar gezien de resultaten van de winter rally misschien maar beter dat ik veilig hier zit...

    Leuk om jullie blog te volgen. Geniet van Goa en alle succes voor de volgende 1100 km..

    Liefs

    ReplyDelete